Videoproductie

Jij wilt jouw bedrijf krachtig, deskundig en professioneel neerzetten? Dan zijn goed doordachte videoproducties onmisbaar voor jouw organisatie. Samen met jou en je team gaan we aan de slag om jullie merkwaarden, producten of bedrijfscultuur vast te leggen in strakke producties.

Duurzame videocontent

In Studio Goldfizh schieten we niet zomaar video’s. Als onderdeel van een groot marketingbureau snappen wij als geen ander het belang van effectiviteit. Daarom gaan wij altijd voor duurzame videocontent. Video’s die goed vindbaar zijn, op meerdere kanalen ingezet kunnen worden en over twee jaar nog steeds relevant zijn.

Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bekijk dan onze cases en ontdek wat er allemaal kan met Studio Goldfizh!

Tell your story

Een goede video vertelt een verhaal. Welk verhaal? Dat schrijven wij samen met jou op. Of je besteedt het volledig uit aan onze professionals in de studio. Zo ontwikkelen we storyboards, het script, kiezen we de juiste vorm en zorgen we dat jouw boodschap volledig tot uiting komt.

Van video tot campagne

In de studio denken we het hele proces uit. Dat betekent dat we ook kijken naar alle manieren om de video online weg te zetten. Is daar bijvoorbeeld een campagne bij nodig? Dan schakelen we razendsnel met de online marketeers van Goldfizh om jouw video in no-time naar het grote publiek te brengen. Videomarketing op zijn best.

Dit soort video's rollen uit de studio

Explainers voor Universiteit Utrecht: wetenschap toegankelijk maken

Explainer over de toekomst in de bouw voor Bouwmensen

Over Studio Goldfizh

Studio Goldfizh de productietak van de Utrechtse marketing agency Goldfizh. In de studio nemen we gehele producties op van concept tot opname tot edit. Dit kan gaan om een bedrijfsvideo’s, maar ook om podcasts, livestreams, fotografie en zelfs animatie. Stuur ons een berichtje en één van onze videoproducers vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is en wat het beste past bij jouw organisatie.

Why wait?

3, 2, 1 ennnn actie!

Neem contact met onze producers op en ontdek wat er mogelijk is!