Bedrijfsfotografie, productfotografie of professionele foto’s voor een campagne: in onze fotostudio schieten we precies datgene wat jouw organisatie nodig heeft. Ontdek wat er mogelijk is en neem snel contact met ons op!

Duurzame fotografie

Fotografie is kostbaar. Daarom zorgen wij ervoor dat de beelden die we schieten altijd op meerdere manieren worden bewerkt en aangeleverd. Zo kan je de foto’s altijd, overal en in je eigen huisstijl gebruiken.

Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bekijk dan onze cases en ontdek wat er allemaal kan met Studio Goldfizh!

Bedrijfs- en productfotografie

Voor organisaties zijn goede, pakkende foto’s onmisbaar. Je moet professioneel overkomen naar zowel klanten als naar (toekomstig) personeel. Daarom maken we van productfotografie, portretten en bedrijfsfotografie, zodat jullie dienstverlening er altijd strak opstaat.

Van huisstijl naar het perfecte plaatje

Het voordeel van Studio Goldfizh? Als onderdeel van een groot creatief marketingbureau kunnen we altijd snel verder denken dan alleen de fotografie als dat nodig is. Zo maken we de portretfotografie helemaal passend bij de huisstijl of eventueel een campagne in de toekomst.

Bekijk onze cases

Productfotografie om van te smullen voor PanPan kaas

olympisch shorttrackster Suzanne Schulting in beeld gebracht voor a.s.r. Vitality

Over Studio Goldfizh

Studio Goldfizh de productietak van de Utrechtse marketing agency Goldfizh. In de studio nemen we gehele producties op van concept tot opname tot edit. Dit kan gaan om een bedrijfsvideo’s, maar ook om podcasts, livestreams, fotografie en zelfs animatie. Stuur ons een berichtje en één van onze videoproducers vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is en wat het beste past bij jouw organisatie.

Why wait?

3, 2, 1 ennnn actie!

Neem contact met onze producers op en ontdek wat er mogelijk is!