Jouw organisatie heeft de echte kennis in huis, alleen de buitenwereld weet het nog niet? Dan wordt het de hoogste tijd om een podcast te maken. Zo laten we aan jullie doelgroep zien wie de autoriteit is in jullie vakgebied. Met een inhoudelijke en goed geregisseerde podcastproductie zorgen we ervoor dat niemand meer om jullie dienstverlening of professionals heen kan.

Duurzame podcasts

In Studio Goldfizh snappen we wat er bij een goede podcast komt kijken. Als onderdeel van een groot marketingbureau snappen wij als geen ander het belang van de juiste boodschap overbrengen. Daarom gaan wij altijd voor duurzame podcasts. Afleveringen, interviews en gesprekken die goed vindbaar zijn, op meerdere kanalen ingezet kunnen worden en over twee jaar nog steeds relevant zijn.

Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bekijk dan onze cases en ontdek wat er allemaal kan met Studio Goldfizh!

Toon je expertise

Een goede podcastserie voor organisaties gaat de inhoud in. Waar ligt de kennis die anderen verder brengt? Wat is onbekend bij jouw doelgroep en welke visie wil je meegeven? Samen onze podcast-professionals kijken we wie er binnen jouw bedrijf geschikt is om die expertise te delen en wat voor format daar het beste bij past.

Van idee tot inspirerende interviews

In de studio denken we het hele productieproces uit. We bedenken niet alleen de vragen die gesteld moeten worden, óók kijken we naar alle mogelijk manieren waarop het interview online weggezet kan worden. Nemen we de podcast ook met een 360-camera op, zodat het ook op YouTube en TikTok te zien is? Of bouwen we een hele online campagne op rond de podcastserie zodat we een veel groter bereik creëren?

Over Studio Goldfizh

Studio Goldfizh de productietak van de Utrechtse marketing agency Goldfizh. In de studio nemen we gehele producties op van concept tot opname tot edit. Dit kan gaan om een bedrijfsvideo’s, maar ook om podcasts, livestreams, fotografie en zelfs animatie. Stuur ons een berichtje en één van onze podcast producenten vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is en wat het beste past bij jouw organisatie.

Why wait?

3, 2, 1 ennnn actie!

Neem contact met onze producers op en ontdek wat er mogelijk is!