Over ons

dit is Studio Goldfizh

/ part of goldfizh digital agency

Wij fixen niet alleen die video of fotoshoot voor je, we gaan verder. Maken alles passend voor de juiste (social-) kanalen en schieten het in het juiste format. Zo produceren we samen met jou niet alleen waanzinnig beeld- en geluidsmateriaal. We maken producties die effect hebben bij jouw doelgroep. Onze bevlogen producers denken graag met je mee. Bekijk de cases maar eens. We spreken je snel!

Mega green screen!

Makkelijk te bereiken

onze werkwijze

Stap 01

samen kijken hoe we jouw vraag het beste kunnen vormgeven

Hi! Voordat we offertes gaan uitsturen maken we het liefst eerst telefonisch contact met je. Zo denken wij direct mee met jou vraag en wensen en komen we snel tot een gericht plan van aanpak. Blij met de offerte? Dan zien we je graag zo snel mogelijk in de studio voor een echte kennismaking!

Stap 02

dan werken wij het concept uit

Aan de hand van de kennismaking kunnen we aan de slag met het concept. Wat gaan we precies draaien of opnemen en hoe gaan we dat uitwerken en hoe kan jij dit vervolgens gericht inzetten. Samen vinden we de perfecte vorm voor jouw video, foto’s of podcast.

Stap 03

en is het tijd voor de eerste storyboards en scripts

Vervolgens maken wij een storyboard en een eerste versie voor een script. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe de video of opname eruit komt te zien en kan je makkelijk input geven op de eerste ideeën.

Stap 04

Akkoord? Shoot!

Dan gaan we samen aan de slag! Op de draaidag gaan we alle shots, foto’s, streams en podcasts schieten en opnemen. Idealiter gaat dit in een keer goed! Dus voorbereiding van beide kanten is key!

Stap 05

Tijd om te editen, animeren en geluidseffecten toe te voegen

Editen, color graden, animeren, special effects, muziek en sound effects toevoegen en andere aanpassingen doen: na de draaidag gaan we direct aan de slag met het creëren van de perfecte content voor al jouw kanalen. Tijdens dit proces krijg je de ruimte om mee te kijken en zo belangrijke aanpassingen door te voeren!

Stap 06

Iedereen blij? En hoe gaan we dat de volgende keer nóg beter doen?

Alles bewonderd, gelanceerd, gedeeld en geadverteerd? Dan wachten we de resultaten af en kijken we over een paar maanden naar nieuwe kansen en learnings van deze eerste productie!

team

deze video experts staan voor je klaar

Kris Eijkemans

Motion Designer

Martijn Hendriks

Creative Lead

Janniek van der Wal

Editor

Lisa de Boer

Video specialist en fotograaf

Maartje Walstra

Creative

Eveline Hoogenboom

Motion Designer

Max Peters

Video specialist en fotograaf

Wout Koot

Video specialist

Mareijn de Wit

Video Lead

Kris Eijkemans

Motion Designer

Martijn Hendriks

Creative Lead

Janniek van der Wal

Editor

Lisa de Boer

Video specialist en fotograaf

Maartje Walstra

Creative

Eveline Hoogenboom

Motion Designer

Max Peters

Video specialist en fotograaf

Wout Koot

Video specialist

Mareijn de Wit

Video Lead

part of Goldfizh Digital Agency

Studio Goldfizh is het productiehuis van Goldfizh Digital Agency. Dat betekent dat we altijd met een marketingoog kijken naar het maken van video’s of andere producties. Wij snappen welke mediakanalen goed aansluiten bij jouw vraag en hoe je zo het meeste uit je video haalt. En we houden wel van een mooie challenge, dus kom maar op!