Een complexe boodschap of data in simpele explainers of infographics presenteren? Of gewoon een herkenbare stijl creëren voor je campagnes of andere online uitingen? De animators van Studio Goldfizh weten precies hoe ze met bewegend beeld jouw merk vooruit helpen.

Duurzame videocontent

Animaties zet je makkelijk in op verschillende platformen. Van een korte teaser op Instagram tot aan interactieve e-learnings. Samen met de videoproducers uit de studio en de marketeers van de agency creëren we geanimeerde video’s die op verschillende manieren langdurig meegaan. Zo investeer je niet alleen in een animatie voor de korte termijn, maar zit er gelijk een goede visie achter het verspreiden van het beeldmateriaal op de lange termijn.

Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bekijk dan onze cases en ontdek wat er allemaal kan met Studio Goldfizh!

Illustreer jouw boodschap

Storytelling is het allerbelangrijkste bij een goede animatie. Daarom denken we graag vanaf het begin met je mee. Welke boodschap wil je overbrengen en hoe vertellen we dat in hapklare brokken aan de buitenwereld? Dáár zit de kracht van een goede animatie. Samen met jou stellen we dit verhaal op.

Van animatie tot campagne

In de studio denken we het hele proces uit. Dat betekent dat we ook kijken naar alle manieren om de animatie online weg te zetten. Is daar bijvoorbeeld een campagne bij nodig? Of toch liever verschillende animaties om kijkers op social media te trekken? Dan schakelen we razendsnel met de online marketeers van Goldfizh om jouw video in no-time naar het grote publiek te brengen. Videomarketing op zijn best.

Voorbeeld animatievideo

Explainers voor Universiteit Utrecht: wetenschap toegankelijk maken

Yacht: de toekomst van finance in beeld

Over Studio Goldfizh

Studio Goldfizh de productietak van de Utrechtse marketing agency Goldfizh. In de studio nemen we gehele producties op van concept tot opname tot edit. Dit kan gaan om een bedrijfsvideo’s, maar ook om podcasts, livestreams, fotografie en zelfs animatie. Stuur ons een berichtje en één van onze videoproducers vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is en wat het beste past bij jouw organisatie.

Why wait?

3, 2, 1 ennnn actie!

Neem contact met onze producers op en ontdek wat er mogelijk is!