Grote event op komst? Een interessant webinar geven? Of presenteren aan een internationaal publiek? Dan is een professionele livestream onmisbaar! De videoproducers van Studio Goldfizh verzorgen de complete opname van de livestream; van techniek tot aan script en zelfs promotie. Ontdek snel wat we voor je kunnen doen!

Stream and interact

Livestreamen is je boodschap kundig en plezierig overbrengen naar een grote groep luisteraars. Dat betekent dat er live vragen gesteld kunnen worden en er wellicht polls georganiseerd moeten worden. Dit bereiden we altijd in samenspraak volledig voor. Zo weet je zeker dat je tijdens je stream geen technische gebreken hebt!

Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bekijk dan onze cases en ontdek wat er allemaal kan met Studio Goldfizh!

Live en duurzaam

Een livestream moet met uiterste precisie voorbereid en uitgevoerd worden. Dat zorgt voor content van hoge kwaliteit. Zonde om dat direct na de uitzending te laten verstoffen. Daarom nemen we de livestream altijd volledig op zodat we de content kunnen hergebruiken en inzetten op andere kanalen. Zo heb je een succesvol live-event én duurzame content voor op je website of sociale kanalen!

Van campagne tot succesvolle livestream

Is jouw livestream bedoeld voor een grote doelgroep en moet die geactiveerd worden? Dan helpen we daar ook een handje bij! Als onderdeel van een full-service marketingbureau schakelen we snel en effectief met ervaren campagnemarketeers die in no-time de juiste doelgroep zich laat aanmelden voor jouw event of webinar.

Bekijk onze cases

Huisstijl en positionering voor 75e verjaardag studentenuitzendbureau SUSA

Creatieve videocampagne the cookware company: voor een pfas-vrije wereld

Over Studio Goldfizh

Studio Goldfizh de productietak van de Utrechtse marketing agency Goldfizh. In de studio nemen we gehele producties op van concept tot opname tot edit. Dit kan gaan om een bedrijfsvideo’s, maar ook om podcasts, livestreams, fotografie en zelfs animatie. Stuur ons een berichtje en één van onze videoproducers vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is en wat het beste past bij jouw organisatie.

Why wait?

3, 2, 1 ennnn actie!

Neem contact met onze producers op en ontdek wat er mogelijk is!